Maria mild en machtig

Mariaklokje

Wij groeten U, o koninging

Ave Maria

Maria te minnen

Het Angelusklokje

Pie Jesu

Gekomen is uw lieve mei

God groet u zuivere bloemen

Ave Maria

O Sterre der zee

Maria tot uw glorietroon

Te Lourdes op de bergen

Liebes  Jesulein

Ave Maria van Lourdes

U Rozenkrans, bemin ik

       

 

Hallo Maria en andere lezers.

Een antwoord op jouw / jullie vragen. Op 11 februari 2014 waren er nog 857 dagen te gaan van de Apocalyptische Periode! Dit betekent niet dat er dan pas iets gaat gebeuren!! Alleen God de Vader weet precies wanneer de Waarschuwing of een ander fenomeen gaat geschieden! We moeten er eigenlijk elke dag mee rekening houden dat het vandaag kan gaan gebeuren! Dus, we moeten extra bidden en God meer lofprijzen!! Het is maar goed dat we niet exact weten wanneer “iets” gaat gebeuren, want dan zal dit alleen maar hysterie in de wereld doen ontstaan!! Laten we alles rustig aan God de Vader overlaten! Hij weet alles en doet alles wat het beste voor ons is!! Jezus is onze Messias! Wij hebben dus weinig te vrezen als wij hierin geloven!! Naast de Ontcijfering van de Apocalyptische dagen, komt in mijn schema heel sterk de rol van Moeder Maria in deze periode naar voren!! EN daarbij de grote rol welke de diverse bedevaartsplaatsen, o.a. vermeld op mijn schema, in deze hebben! Een zeer bijzondere rol is hierbij weggelegd voor de Vrouwe van alle volkeren in Amsterdam, Medjugorje en in het bijzonder Heroldsbach, waar Maria, Jezus en vele heiligen zijn verschenen vanaf 1949 tot 1951 en waar grandioze wonderen zijn geschied. Omdat Duitsland in die periode was bezet door de geallieerden en Rusland, is Heroldsbach minder bekend geworden als andere verschijningsplaatsen, maar ik denk dat dit nu snel zal gaan veranderen!
Binnenkort komt er een Nederlandse vertaling op de site van de “Pilgerverein Gebetsstaette Heroldsbach”!

 Zie nu ook al:   http://www.heroldsbach-pilgerverein.de/

 Het is niet zover naar Heroldsbach, het ligt in de buurt van Neurenberg en Bamberg en je kunt er goedkoop logeren en eten! Maria heeft op 27 april 1950 een liedje aan de kinderen geleerd, het heet “Liebes Jesulein” en je kunt het hier horen: http://www.mariakapellen.nl/ Klik op de vakjes “Liebes Jesulein en / of Pie Jesu” en je hoort mij samen met Cor Jaeger deze liederen zingen!
Geïnteresseerden kunnen bij mij informatie krijgen over reismogelijkheden, logies, etc.!!
Dit voorjaar zullen we op diverse bekende verschijningsplaatsen nog veel van Onze Lieve Moeder gaan horen, dat is toch prachtig en dat zal dan veel mensen tot bekering brengen! Moeder Maria is werkelijk de “Medeverlosseres van Hemel en Aarde”!!! Op de site Marypages kan je veel over de verschillende verschijningsplaatsen lezen: http://www.marypages.com/indexnl.html

 
In Christo,  Jos de Bres