jckwadraat

Hallo beste mensen!          Eindelijk is het zover!

 

 Op de feestdag van de geboorte van mijn lieve overleden moeder, kan ik jullie mededelen dat er een bijzonder boekje is uitgegeven!

Het boekje heet "Boodschap van de Verlossing / Bidden met vreugde."

Het is geschreven door pater Matthew Naickomparambil, een Indiase priester van de congregatie van de H. Vincentius. Hij is hoofd van het grootste Retraitecentrum van de wereld in Potta, India. Enkele maanden geleden had ik nog nooit van hem gehoord. Tijdens een retraite in Kevelaer kocht ik een boekje en ik voelde heel sterk dat ik dit boekje in het Nederlands moest gaan vertalen, ofschoon ik het nog niet gelezen had. Nadat ik dit wel had gedaan, begreep ik waarom. Het is een boekje waarin je geleerd wordt hoe je het beste kan bidden, zodat je uiteindelijk veel vreugde en innerlijke rust gaat ontvangen. Ik heb dit boekje met veel blijdschap gelezen en ben blij dat ik het nu jullie mag aanbieden. De opbrengst gaat naar pater Matthew in India en Sr. Margaritha van Haus Raphael in bad Soden Salmünster voor hun goede doelen. Wij vragen een vrij gave, echter met een minimum bedrag van € 3 per boekje. Maandag 2 maart ben ik in het heiligdom van Banneux; 3 maart bij de Vrouwe van Alle Volkeren in Amsterdam en op 6 maart en 21 maart in Genk-Zwartberg bij de kennismaking met Broeder Angelicus en de komst van Alan Ames aldaar. Van 12 tot 14 uur ben ik daar in ieder geval aanwezig! Voor meer info kunt U mij mailen. Als U wilt mag U me reeds mailen hoeveel boekjes U eventueel wilt kopen en / of doorverkopen en waar U ze wilt ophalen. Dat mag natuurlijk ook bij mij thuis. Er is een speciaal banknummer geopend om de vrije gaven naar over te boeken. Dat kan ten name van Haus Raphael, Brunssum, Nederland, banknummer 90-95-28-756, (IBAN NL89 SNSB 0909 5287 56 BIC SNSBNL2A voor overboekingen uit het buitenland.) Moge de koop van dit boekje U meer liefde tot het gebed en lofprijzing geven, waardoor U veel vreugde en innerlijke rust zult ontvangen. Dit hebben we allemaal hard nodig in de zware tijden die wij gaan doormaken. Laten we alle hoop op Jezus richten. Hij is onze Redder. Jos de Bres, Schepenstraat 2 - B, 6441 ED Brunssum. Telefoon 003145-5256037.


 

 

 

 

 

 


 

Duo JC Kwadraat vierde het 10 jarig jubileum

25 november 2007 was het tien jaar geleden dat wij, Jos de Bres en Cor Jaeger, als duo officieel zijn gaan zingen. Dit bijzondere feit hebben wij herdacht tijdens een Heilige Mis op 24 november 2007 om 19.00 in de kerk van Oirsbeek .  Als U op een van onderstaande plaatjes klikt hoort U enkele van onze liederen.
Jos de Bres en Cor Jaeger