NETTERDEN  Gelderland

Bericht van de Telegraaf lezen dan naar beneden scrollen

De tekst bij deze Mariakapel is heden 14-4-2013 op sommatie van de Telegraaf verwijderd.


14-4-2013    Beste Nikki Kuipers,

Ongeveer tien jaar geleden heb ik als hobby een site gemaakt over Mariakapellen. Bijna dagelijks ontvang ik aanvullende gegevens foto’s, krantenknipsels etc. zo ook op 7mei 2011 iemand mij een krantenknipsel stuurde over het nieuwe raadselachtige kapelletje in Netterden (zoals nu blijkt uit de Telgraaf geknipt).

Heden ontving ik van U een dringend verzoek (voor zover nodig sommeert u mij)  om dit artikeltje onmiddellijk te verwijderen met als reden dat Dagblad de telegraaf hierdoor economische schade lijdt. Aan uw verzoek zal ondergetekende voldoen U hoeft hiervan niet langer wakker te liggen.

Wel heb ik nog de volgende vraag:

Hebben jullie niets anders te doen? Pietluttigheid ten top.

Vanaf onze trouwdag Mei 1965 dus bijna een halve eeuw zijn wij op de Telegraaf geabonneerd. Hierbij zeg ik per heden het Telegraaf abonnement op.

Met vriendelijke groet : Joop Timmermans amateur webmaster van:

www.mariakapellen.nl

Beste mensen,

Er kwamen veel reacties binnen na aanleiding van de dreigementen van Nikki Kuipers namens de Telegraaf. Wat betreft een stukje tekst uit deze krant dat onder de foto,s van de  Mariakapel in Netterden was geplaatst op  +/-  7 mei 2011. Graag wil ik een aantal van deze ontvangen berichten met u delen, helaas dit geldt niet voor alle berichtjes  i.v.m. inhoudelijke scheldkanonnades over en aan de Telegraaf gericht. De namen en E-mailadressen van de afzenders heb ik om privacy reden gewist. Hartelijk dank voor jullie steun en support. Groet : Joop.

Hallo Joop, Wat vervelend dat je de Telegraaf achter je broek hebt aangekregen. Gelukkig hoefde je niet te betalen, kan in de 1000-en euro’s lopen.  Alles goed verder?  Met vriendelijke groet,     E-B

Hallo Joop,   gelezen, goed gereageerd joop.
  ben benieuwd of je nog een reactie krijgt.   gr.j-b

He Joop,
Dat je een Telegraaf fan bent (was) wisten we al, ben je nu genezen? 

Goedzo, Joop !, om je abonnement op de Telegraaf op te zeggen. Inderdaad, PIETLUTTIGHEID ten top. Ze kunnen beter een artikel opnemen over je leuke website dan om zoiets te bedenken. Daar dienen ze dan ook zichzelf mee. Of hun reactie alsnog ongedaan maken. Maar dat zal wel niet want deze meneer Kuipers is misschien wel een pietluttige ambtenaar zijn die niet weet wat ruim denken is. Maar acht, hij doet gewoon zijn werk wat hij moet doen. Daarvoor wordt hij betaald en dan moet hij zijn werk ook goed doen. Zo hoort dat ! Groet ! A-K

Beste Joop,

tip: de reactie van De Telegraaf heeft ermee te maken dat Auxen gemakkelijk via google alles kan opzoeken waar de naam De Telegraaf bij staat. Dus als je zo netjes bent om de bron te vermelden kunnen ze het stuk juist daardoor opsporen. Laat je de bron weg, of zet je bijv. gewoon: ''uit een groot landelijk ochtendblad'' dan vissen ze naast het net.   H te S

Dag Joop, Zo zie je maar weer van je vrienden moet je het hebben.

Dag Joop,
Laat ik nou denken dat jouw beste vrienden bij de telegraaf zaten?
Gelukkig heb je ze nu echt leren kennen.
Met vriendelijke groet,  Tom

Joop het wordt nog mooier, zeer waarschijnlijk heeft De Telegraaf het gewraakte stukje destijds zelf gejat uit De Gelderlander. De Gelderlander is toen als eerste getipt.
Boeven zijn het. We gaan het verder onderzoeken. Gr. H te S
Hallo Joop, Verbazing, ongeloof en verbijstering over zoveel knulligheid bij de Telegraaf. Hopelijk verliezen ze met dit soort acties veel leden, het voornemen de Telegraaf als dagblad te nemen kan nu dus de prullenmand in. Ga gewoon door met je hobby en laat je niet door dit soort onbenulligheid van de wijs brengen. Misschien zijn ze bij de Telegraaf wel jaloers op jouw mooie site en hebben ze zelf niet de juiste mensen om dit uit te voeren. Ook de Telegraaf moet op de ‘kleintjes” letten……… Groetjes, Wim
Tjonge jonge, wat een mierenneu……   Hebben ze niets beters te doen?
Pak ze maar goed aan!        Hans
18-4-2013 Geachte heer Timmermans,  Via mijntelegraaf.nl heeft u een wijziging doorgegeven voor De Telegraaf Dichtbij.  U bent afgemeld.
Hoi Joop, Hoe zit dat eigenlijk wanneer je zelf nieuws maakt? Krijg je dat ook betaald door de Telegraaf? Dan kunnen ze in Netterden alsnog de rekening naar Amsterdam sturen, toch?? Succes en groetjes, Piet.

Ja, dat is allemaal heel erg kinderachtig.  Ja, dat is allemaal heel erg kinderachtig.   Leo